تماس با ما:

09123678082

جزئیات وبلاگ

چگونه در تابستان با کمترین هزینه ساختمان را خنک کنیم؟

سیستم سرمایشی

در روزهای گرم تابستانی، استفاده از سیستم‌های سرمایشی و تهویه مطبوع برای سرمایش ساختمان‌ها، مانند کولر آبی و گازی افزایش پیدا می‌کند، با توجه به هزینه‌های زیاد و کم آبی استفاده از کولرهای گازی و آبی به صورت دائم مقرون به صرفه نیست و باید از روش‌های دیگری برای خنک کردن فضای ساختمان  استفاده کنیم.

خنک کردن فضای ساختمان
خنک کردن فضای ساختمان

چطور ساختمان را خنک کنیم؟

روش‌های متعددی به جز استفاده از دستگاه‌های سرمایشی برای خنک کردن فضای ساختمان وجود دارد که در ادامه به معرفی و توضیح این روش‌ها می‌پردازیم.

  1. رنگ ساختمان

یکی از راه‌های خنک کردن فضای ساختمان استفاده از رنگ‌های سرد و ملایم در رنگ آمیزی سقف و دیوارها و همچنین در دکوراسیون داخلی ساختمان است که موجب جذب کمتر نور خورشید می‌شود و هوای داخلی ساختمان را خنک‌تر می‌کند.

رنگ نمای خارجی ساختمان تأثیرات فراوانی در جذب نور خورشید دارد، توجه کنید که ساختمان هایی با نمای تیره نور خورشید را به خود جذب می‌کنند، درنتیجه استفاده از رنگ‌های سرد و روشن در نمای ساختمان نیز موجب انعکاس نور خورشید و عدم جذب آن می‌شود.

خنک کردن فضای ساختمان
خنک کردن فضای ساختمان
  1. باز کردن پنجره

باز کردن پنجره در شب‌ها و ساعات اولیه صبح که هوا خنک‌تر است یکی از روش‌های خنک کردن محیط ساختمان است، با باز گذاشتن پنجره‌ها اجازه دهید که هوای خنک وارد ساختمانتان شود، استفاده از سایبان برای پنجره‌ها در طول روز موجب کاهش دما و خنکی ساختمان می‌شود، باز کردن یک پنجره به طرف داخل و یک پنجره به بیرون موجب جریان هوا می‌شود.

سقف‌ها و پنجره‌ها موجب می‌شود که هوای گرم وارد نشود و هوای خود خنک از بین نرود، با عایق بندی ساختمان و پنجره‌ها راه ورود گرما به خانه را می‌بندیم، استفاده از شیشه‌های مناسب منعکس کننده نور در پنجره (شیشه فتوکرومیک) از دیگر روش‌های خنک کردن فضای ساختمان است.

  1. استفاده از پرده‌های مناسب

توجه کنید که استفاده از پرده‌های رنگ روشن و نخی موجب حفظ هوای خانه می‌شود، پرده‌هایی با رنگ تیره نور و گرما را به خود جذب می‌کنند و با این کار باعث گرم شدن فضای ساختمان می‌شوند، با کشیدن پرده‌ها و ایجاد سایه می‌توانید از خروج هوای خنک ساختمان نیز جلوگیری کنید.

  1. استفاده از لامپ‌های کم مصرف

توجه کنید که لامپ‌ها تأثیرات فراوانی در گرم شدن خانه دارند، لامپ‌های قدیمی و رشته‌ای را کنار بگذارید و از لامپ‌های کم مصرف استفاده کنید که گرمای کمتری تولید می‌کنند.

  1. استفاده هوشمند از ابزار الکتریکی

توجه کنید لوازم خانگی برقی موجب تولید انرژی و در نتیجه گرما می‌شوند، در زمان‌هایی که به وسایل الکتریکی نیاز ندارید آن‌ها را خاموش کنید و تنها در صورت نیاز از آن‌ها استفاده کنید.

همچنین توجه داشته باشید که آشپزی کردن از دیگر دلایل مهم گرم شدن خانه‌هاست، برای حل این مشکل می‌توانید از وسایل برقی همچون پلوپز، زودپز و… در ساعات مشخص و خنک استفاده کنید.

  1. توجه به دکوراسیون داخلی

استفاده از رنگ‌های روشن در دکوراسیون داخلی، استفاده از وسایلی که از مواد طبیعی ساخته شده‌اند (مانند میزهای چوبی، وسایل حصیری) استفاده از گیاهان تابستانی در دکوراسیون داخلی، عدم استفاده از فرش‌ها و کف پوش‌های ضخیم در فصل تابستان در منزل از عواملی هستند که موجب خنک کردن فضای ساختمان می‌شوند.

خنک کردن فضای ساختمان
خنک کردن فضای ساختمان
  1. توجه به مصالح ساختمانی به کار رفته در منزل

ساختمان‌هایی که در تولید آن‌ها از مصالحی همچون بتن، کفپوش های ضخیم، کامپوزیت و گچ استفاده شده گرمای بیشتری را به خود جذب می‌کند و ساختمان‌هایی که با آجر و چوب ساخته می‌شوند بار حرارتی کمتری داشته و خنک‌تر هستند.

استفاده از کف پوش‌های فلزی یا سفید در پشت بام جهت جلوگیری از گرمای بیش ‌ازحد خانه، عدم استفاده از آسفالت تیره در کف پشت بام از جذب نور خورشید جلوگیری می‌کند.

کارشناسان ویلاایران جهت هرگونه مشاوره در رابطه با خرید ویلا، زمین و باغ در خدمت شما مشتریان عزیز و گرامی هستند.

نظرتان را بنویسید